Thuiswerkplek

Wanneer thuiswerken een sociale noodzaak wordt

Momenteel is het werken vanuit huis één van de belangrijkste bouwstenen om de sociale distancing - het consequent bewaren van afstand in het dagelijks leven - in de praktijk te brengen. Het lastige is dat niemand weet hoeveel dagen, weken of zelfs maanden het thuiskantoor de maatstaf zal zijn. Eén ding is duidelijk: veel bedrijven zijn (nog) niet voorbereid op het grote aantal thuiswerkers. In sommige gevallen ontbreekt het aan technische mogelijkheden - en aan goed uitgeruste werkplekken. Daarom is het des te belangrijker dat zo veel mogelijk kantoormedewerkers snel hoogwaardig kantoormeubilair thuis ter beschikking krijgen, zodat ze efficiënt en gezond kunnen werken - indien nodig voor een langere periode.

Om deze reden heeft Proffurn een snel leveringsprogramma samengesteld, die op de speciale behoeften van de thuiswerkers is afgestemd.                            


HomeFit©

We werken steeds meer vanuit huis. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledige zit-/sta-werkplek zoals op kantoor. En heeft u wel de ruimte, dan past dit meestal niet in uw interieur. Daarom is er nu HomeFit©! Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit© niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit© naadloos in iedere woonkamer past.HomeFit© wordt volledig in onze eigen fabrieken in Nederland gemaakt. Omdat we begrijpen dat u niet te lang wilt wachten op uw nieuwe thuiswerkplek, leveren we HomeFit© binnen 10 werkdagen bij u thuis*.

Na het verwijderen van de kartonnen doos, hoeft u slechts de stekker in het stopcontact te steken en uw nieuwe bureau is klaar voor gebruik.