proffurn black     of     proffurn white 


De proffurn black of white past zich moeiteloos aan in ieder interieur en aan iedere gebruiker. Een echte allemansvriend die voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie perfect in te stellen is. De stoel geeft een optimale steun in iedere zithouding en introduceert daardoor dynamisch zitten op een manier dat de stoel zich aanpast aan de gebruiker en niet andersom!

De proffurn black of white wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan uit voornamelijk gerecycleerd aluminium en gerecycled PP. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en zodoende alle onderdelen te recycleren of een tweede leven te kunnen geven.

De stoel is genormeerd volgens de NEN-EN-1335 en NPR-1813.


Fiore

De zitschalen van de Fiore-collectie doen denken aan de zachte vormen van een bloemblad en vormen een perfecte basis voor een veelzijdig design. De inspiratie uit de natuur komt terug in de diverse onderstellen: als slede model, vierpoot of met voetenkruis, de op de individuele wensen af te stemmen modellen voldoen aan alle eisen.

 

 

 

 

 

Burostoelen

Krukken


Zit-sta werkplekken

De bureautafels zijn hoogte-instelbaar/verstelbaar: 

  • instelbaar met inbus     van 62  -   86cm
  • verstelbaar met slinger van 62  -   86cm
  • verstelbaar elektrisch   van 62  - 130cm

Loungen/overleg

In de stedelijke omgevingen van vandaag komen we steeds vaker werkomgevingen in de vorm van gedeelde werk-ontmoetingsruimtes tegen, zoals bibliotheken, café's en hotellobby's. Deze zijn ook terug te vinden in steeds meer terug te vinden in onze eigen werkomgeving. Op deze plaatsen is er weinig vraag naar het klassieke bureau, het zijn eerder grote zit-banken die het centrum van het nieuwe werken vormen.

 

Proffurn heeft in haar collectie diverse mogelijkheden.

 

Vergaderen

Vergaderen kan op diverse manieren maar wilt u efficiënt vergaderen?  Kies dan voor een zit/sta tafel voor team besprekingen of lounge werken 

Opbergen

Wilt u een traditionele jalouziedeurkast of een schuifdeurkast met akoestische deuren?

Kleinmeubilair