Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze fabrikanten produceren producten met een tijdloos design en hoge kwaliteit veel al in fabrieken binnen Nederland. Onze producten zijn zo ontworpen dat zij aan het einde van hun technische leven een nieuw leven kunnen krijgen. Dit wordt bereikt doordat de grondstoffen goed worden gescheiden voor hergebruik, revitalisering, recycling en gecertificeerde groene energie mogelijk is.  Onze activiteiten met betrekking tot circulaire economie zijn in vier onderwerpen te verdelen, namelijk:

  • grondstoffen
  • energie & transport
  • hergebruik & revitalisering
  • recycling & duurzame energie

 

Proffurn en Stichting SHOS

 

Wij begeleiden iedereen met elke vorm van beperking, met het staand skiën, zitskiën en snowboarden, op alle indoor sneeuwbanen in Nederland, het hele jaar door, geheel vrijwillig!
Proffurn heeft een ski leraar welke o.a. één week per jaar les geeft in Oostenrijk en daar naast ook actief is op onze indoorbanen in Nederland .

Handicap? Geen beperking!

Wanneer je een handicap hebt, is het vaak een hindernis om te (leren) skiën of snowboarden en naar de sneeuw bedekte hellingen Nederland (indoor) of het buitenland te gaan. Shos (Stichting geHandicapten Op Ski's) en haar team vrijwilligers, allemaal ervaren en gedreven skiërs, denken hier anders over.

Shos geeft les op de indoor sneeuwbanen in Zoetermeer, Landgraaf, Valkenswaard(Westerhoven), Rucphen en Terneuzen. Jaarlijks organiseren wij in januari een ski week in Flachau Oostenrijk. Zie https://youtu.be/5O9WW6BxlhE